Peace from Within

luni, decembrie 22, 2008

Guinness Book la Bucuresti - 3.939 Mosi Craciuni



Bucurestiul si-a inscris numele in Cartea Recordurilor, azi 21 decembrie 2008.

3.939 persoane costumate in Mosi Craciuni s-au strâns in Piata Constitutiei pentru a dobori vechiul record inregistrat la Taipei, la care au participat doar 3.300 de Mosi.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a primit din partea reprezentantei Guinness World Record certificatul noului record mondial, omologat la categoria „cei mai multi Mosi Craciuni care împart cadouri si i-a felicitat pe organizatorii actiunii care au reusit sa doboare vechiul record de 3.618 Mosi Craciuni, realizat la Taipei. Edilul-sef al Capitalei a multumit celor prezenti, precum si reprezentantei Guinness World Record, care „a avut rabdarea sa numere atâtia Mosi Craciuni, si a apreciat ca rezolvat o prima problema importanta pentru oras: „Bucuresteni, o chestiune am rezolvat-o: suntem în Cartea Recordurilor, a anuntat Sorin Oprescu în fata multimii adunate in Piata Constitutiei.

Cei aproximativ 4.000 de Mosi Craciuni au plecat în mars, în jurul orei 13.00, din Piata Constitutiei spre Piata Unirii. Fiecare personaj a primit câte o cutie rosie plina de cadouri, de la Coca Cola, care apoi au fost împartite trecatorilor de pe intreg traseul marsului. Conditiile impuse de Guinness World Record au fost ca la adunare sa participe peste 3.000 de Mosi Craciuni, care sa împarta daruri ambalate în cutii rosii.

Niciun comentariu: