Peace from Within

marți, ianuarie 22, 2008

Apa are sentimente, se bucura, iubeste...


PRACTICILE TAOISTE


Maestrii taoisti au creat, acum mii de ani, sisteme complete de programare sau educare a apei, prin intermediul carora sa intre in structura cea mai intima a organismului. In acest mod, ei au reusit sa faca restructurari pana la nivel genetic, implementand diverse calitati si proprietati fiziologice, psihologice sau spirituale (purificarea corpului, marirea imunitatii, longevitatea, cultivarea caracterului, cresterea capacitatii creierului, cresterea capacitatii de decizie si a intelepciunii) si au dezvoltat o gama larga de instrumente de lucru in lumea spirituala, creand noi mecanisme mult mai precise de receptionare a informatiilor.Practica apei sfinte (apa informationala) este unul din cele mai puternice instrumente ale maestrilor taoisti.Apa sfanta inseamna mai mult decat apa energizata deoarece cuprinde, pe langa receptionarea energiei Universului, si eliminarea energiei negative din cele patru planuri umane, precum si un program inteligent de incarcare a memoriei moleculelor, ADN-ului si celulelor din corp cu informatii de bunastare la toate nivelurile. Astfel, se poate spune ca Apa sfanta este o practica de eliminare a energiei si informatiei negative, a bolii, ghinionului si esecului, inlocuind-o cu energia si informatia pura si proaspata a sanatatii, bunastarii si longevitatii.
STIINTA CONFIRMA

Omul are nevoie sa consume neaparat in fiecare zi o anumita cantitate de apa pentru a preveni deteriorarea organismului prin deshidratare, ca si imbatranirea prematura. In acest mod, triptofanul - conductorul si supraveghetorul principal al starii de sanatate a corpului - impreuna cu neurotransmitatorii derivati (serotonina, triptamina si melatonina) sunt intr-o cantitate suficienta pentru a regla toate functiile corpului.La fel, piele bine hidratata si sanatoasa are nevoie de apa pentru a inlocui constant ceea ce s-a pierdut in mediul exterior. Astfel, vasele de sange ale fetei si ale intregului corp se pot dilata si pot hrani in mod corespunzator celulele atat de expuse ale pielii.
Cristalul apei reprezinta "fata" apeiSe stie ca, datorita faptului ca fulgii de zapada se formeaza intr-o mare varietate de conditii, nu exista cristale ale apei care sa aiba acelasi aspect - asa cum nu sunt doi oameni care sa semene perfect. Pentru ca fulgii de zapada sa aiba aceeasi structura, ar trebui ca diferitele surse de apa de pe Pamant sa aiba acceasi structura cristalina. Inainte de a se dezgheta, aceste cristale mici si fragile au fost plasate sub un microscop de inalta rezolutie pentru a fi fotografiate cu un aparat de foarte mare viteza. Cercetatorii au constatat ca este imposibil sa se obtina imagini ale unor cristalede apa identice. Cu alte cuvinte, este imposibil ca aceeasi proba de apa sa cristalizeze de doua ori la fel. Cristalele de apa pot avea o anumita de cristalizare si pot fi identificate dupa aceste trasaturi. Atunci cand oamenii de stiinta au analizat imaginile cristalelor, cea mai importanta observatie a fost aceea ca, cristalele de apa distilata (deci pura) au o structura hexagonala completa, iar o apa cu impuritati are o structura cristalina sfaramata sau distorsionata. Chiar si atunci cand este filtrata, ea poate arata curata si poate avea un gust bun, dar o analiza mai aprofundata, folosind tehhnologia microscoapelor de inalta performanta, indica faptul ca structura moleculelor apei nu este "curata". Apa, precum omul, isi pastreaza memoria. Noi stocam aceasta memorie in ADN, iar apa isi pastreaza "memoria" in molecule.

Inainte si dupa cutremur
Dr. Lee H. Lorenzen si Masaru Emoto au fost primii care au facut cercetari asupra apei pornind de la practica taoista asupra apei sfinte in ianuarie 1998, in SUA, unul dintre patente a fost obtinut pentru apa in care s-a transcris informatie denumita "microformatiune de apa".O echipa largita de cercetatori americani si japonezisi-a indreptat atentia asupra studiului privind retinerea si capacitatile de inmagazinare a informatiei cuprinse in cristalele de apa si a demonstrat in mod stiintific ca apa are propria ei memorie. Apa transporta informatia in acelasi mod ca si o rola transportoare, astfel ca apa buna inseamna ca microformatiunile de apa care pot retine informatii bune pentru corp si transporta informatiile in zonele necesare, adica cam acelasi lucru pe care il sustin si maestrii taoisti cand afirma ca "apa patrunde in cele cinci viscere si sase intestine".
Apa reflecta constiinta oamenilor

Incercarea oamenilor de stiinta de a expune apa limbajului uman a dat rezultate mai mari decat asteptarile. Experimentele s-au efectuat pornind de la un esantion-etalon de apa distilata care, in conditii identice de mediu ar fi trebuit sa cristalizeze identic. Diferenta a constat doar in atasarea unor etichete diferite pe mostre din aceasta apa, pe care erau scrise diferite mesaje atat in engleza, cat si in japoneza. Rezultatul? Atunci cand pe eticheta s-a lipit un mesaj binevoitor, cum ar fi "multumesc", "iubire" sau "Sa facem!", au rezultat structuri cristaline frumoase si echilibrate. In schimb precum "cutrmeur" sau la o comanda imperativa precum "Fa!", cristalele de apa rezultate aveau o structura diforma, incat cu grau ar mai putea fi numite cristale.
Experimentele au continuat cu aceleasi mostre de apa supuse de data aceasta influentei muzicii. Daca se spune ca "in fata lui Dumnezeu ingerii canta Bach" pentru a sublinia frumusetea si perfectiunea muzicii, esantionul de apa a cristalizat in imagini geometrice deosebit de placute sub efectul muzicii lui Bach; in scimb, cristalele de apa dezordonate s-au format ca efect al muzicii heavy metal.
Toate aceste experimente stiintifice vin sa demonstreze ca maestrii taoisti au dreptate atunci cand sustin ca apa poate fi "educata" si folosita pentru a imbunatati viata omului. Apa inmagazineaza si transmite informatii, asa ca fiti atenti la apa pe care o consumati!


ADRIAN CRANTAPresedinte al Asociatiei Romane de Tai Chi si Chi Kung (mai multe detalii pe site-ul http://www.tao.ro/Articole/Apa%20sfanta.htm)

Niciun comentariu: